torstai 7. helmikuuta 2013

Kotona taas

Tiistaiaamuna 5.2.2013 kasasimme tavarat viimeisen kerran. Lento Brisbanesta lähti klo 12.55, mutta olimme kentällä jo hyvissä ajoin.
Brisbanen kansainvälisen lentokentän hiekkaveistos
Singaporen kentän kukka-asetelmia
Singaporeen laskeuduimme iltaseitsemän tienoissa paikallista aikaa. Lento kesti 8 tuntia. Kone Helsinkiin lähti yhdentoista tienoilla illalla ja perillä Helsingissä olimme keskiviikkoaamuna ennen kuutta aamulla (lentoaika noin 12 tuntia). Matkustusaika Brisbanesta Helsinkiin odotuksineen oli siis 24 tuntia. Kotiin selvisimme yhdentoista maissa, kun kävimme vielä kaupassa.

Australia on melkein Euroopan kokoinen. Kolmen kuukauden aikana kuljimme junalla 4000, lentokoneella 5500, matkailuautolla 5000, linja-autoilla 1600 ja kävellen 430 kilometriä (matkat ovat arvioita). Noin puolet Australiaa jäi näkemättä.

Koko matkalla ei tullut yhtään tilannetta, jossa olisi pitänyt pelätä. Autolla ajo oli tietysti joskus jännittävää ja pari säikähdystäkin koimme liikenteessä, mutta muuten tunsin oloni turvalliseksi. Vältyimme niin tulvilta kuin myrskyiltäkin. Olimme kohtalaisen terveitä ja kilojakin tipahti jokunen.

Kiitos kaikille, jotka elivät mukana matkallamme ja rukoilivat puolestamme.

Maarit


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti