tiistai 13. marraskuuta 2012

Wynnhamissa


Yksi Wynnhamin kirkoista (se, jossa kävimme)


Tämä Wynnham on vähän pikkukaupungin oloinen lähiö noin 35 minuutin junamatkan päässä Brisbanen keskustasta. Aamulla sade oli lakannut ja lähdimme kävelylle rantaa kohti. Hotellin viereisessä korttelissa oli pieni Church of Christ -seurakunnan kirkko, josta kuului tuttu sävel. Hipsimme sisälle ja liityimme kuoroon (siis koko piskuisen seurakunnan lauluun). Sanat näkyivät screenillä. Se olikin loppulaulu, joten saarna jäi kuulematta. Kokous oli alkanut jo yhdeksältä ja me pölähdimme sinne kymmenen tienoilla. 

Meidän ikäisemme pariskunta tuli juttelemaan ja pastorikin hetken päästä. Mies esitteli meidät pastorilleen ja sain uuden nimen: Margaret. Seuraava kokous olisi alkanut puolen tunnin päästä ja siinä välillä oli aamutee, johon meitäkin pyydettiin mukaan. Ystävällisiä nämä aussit! Jatkoimme kuitenkin matkaa, koska olimme juuri syöneet aamupalaa. 

Kuvasin rantapuistikossa sellaista keltanokkaista harakan kokoista lintua. Tähtäys lipsahti kuitenkin sivuun ja kuvassa näkyy vain nurmikkoa. Tuli nimittäin äkkilähtö: lintu lensi suoraan minua kohti. Tunsin ilmavirran joitakin kertoja, kun juoksin karkuun. Sillä taisi olla pesä siinä puussa, jonka alle menin. Angry Birds here!
Mangot ovat hyviä ja hintakaan ei hirvitä: isohko mango maksoi 0,99 senttiä. Jakarandat ovat kukassa, samoin temppelikukat ja yksi kaunis punakukkainen puu myös. Joel sanoi, että se taisi olla liekkipuu. Kaikki nämä ovat Joelille tuttuja Kenian ajoilta.

Kävimme puoli kuuden jälkeen iltakävelyllä. Aurinko oli laskemassa ja näkyi pieni sateenkaaren pätkäkin. Pikku puistossa nuori mies tuli koiransa kanssa vastaan ja koira tuli meidän luoksemme rapsutettavaksi. Kaveri tuli juttelemaan ja sanoi, että koira ei ole hänen, se vaan lyöttäytyi hänen matkaansa ja on meinannut jo monta kertaa jäädä auton alle. Hän sanoi yrittävänsä saada koiran mukanaan kotiinsa ja selvittävänsä omistajan. Kadun yli mennessään hän talutti koiraa pannasta ja sitten hän otti koiran syliinsä ja lähti kävelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti