tiistai 11. joulukuuta 2012

Glastonen tienoilla

Nousuvesi nousee matalalla rannalla nopeasti. Olimme sunnuntaina rannalla ja kävimme vedessäkin, kun se oli kirkasta. Takaisin tullessani huomasin, että kivellä olevat tavaramme ovat jo veden ympäröimiä, yksi pyyhkeen kulma oli jo vedessäkin.

 Ajoimme sitten Clearwiew -nimiseen paikkaan leirintäalueelle. Se oli ihan meren rannassa. Sunnuntain-maanantain välinen yö oli ensimmäinen, jolloin tarvitsin makuupussin peitokseni. Aikaisemmin pelkkä lakana riitti ja aina ei voinut käyttää sitäkään. Maanantaiaamuna heräsin viiden tienoilla savun hajuun. Jossakin kaukana paloi. Kävin rannalla ottamassa valokuvan nousevasta auringosta, mutta se kerkesi nousta vähän liian korkealle, kuva ei onnistunut.
 
Tänään ajoimme Gladstoneen ostamaan ruokaa ja korjauttamaan silmälasejani. Niistä tippui ruuvi ja sitten tietysti linssi myös. Sen jälkeen suuntasimme Bennarbyhyn Lake Awoongan rantaan yöksi. Tämä paikka on aika korvessa ja olimme perillä vasta auringon laskiessa. Maisemat ovat mahtavia, täytyy katsella niitä huomenaamulla lisää. Kolme kengurua oli tien varressa. Kuolleena niitä olemme nähneet tien varsilla paljonkin, mutta nämä olivat ensimmäiset näkemämme elävät junamatkan jälkeen.  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti