perjantai 4. tammikuuta 2013

Pyreneillä ja Lake Victorian rannalla

Beaufortista koilliseen kulki matkamme tänään. Kukkuloita, istutettuja metsiä ja valtion omistamaa eukalyptusmetsää, viiniviljelyksiä, pieniä vehnäpeltoja ja laitumia kukkuloiden rinteillä.

Avoca-nimisessä kaupungissa ei ollut leirintäaluetta, joten ajoimme hiukan eteenpäin Maryborough -nimiseen vähän isompaan kaupunkiin. Täällä leirintäalueita on kaksikin. Missasimme toisen alueen, joka on noin 2 kilometrin päässä keskustasta. Aoimme vielä kilometrin ja löysimme tämän alueen, joka on samalla motelli. Onneksi niin, sillä tässä kuuluu nettiyhteys hintaan.
Tänään on ollut pitkästä aikaa kuumaa. Säätiedotuksen mukaan lämpötila yöllä on 23 ja päivällä 41. Tuuli kuivattaa hien, joten olo ei ole niin hankala kuin pohjoisessa, jossa ilma on kosteaa.
 Kävimme äsken kiertämässä Lake Victorian. Joel on viimeksi ollut Victoria-järven rannalla 22 vuotta sitten, eri maanosassa kylläkin. Kaunis pikkujärvi tämä Victoria kauempaa katsottuna, mutta vedessä oli kaikenlaista törkyä. Hanhet eivät siitä piitanneet, vaan marssivat peräkanaa veteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti