perjantai 25. tammikuuta 2013

Sydneyssä

Torstaina kymmenen tienoilla lähdimme Alice Springsin motellista pikkubussilla köröttelemään lentoasemalle. Olimme ostaneet hiukan liikaa hedelmiä ja niitä ei saa viedä osavaltiosta toiseen. Söimme siis kilon verran viinirypäleitä lentoasemalla ennen läpivalaisuun menoa. Hyviä olivat! Lennon aikana yritin tähyillä mahdollisia maastopaloja, mutta ei näkynyt. 

Lentokonelounas Quantasin tapaan.


Sydney lentokoneesta kuvattuna
 Nettisivun mukaan kuljetus Sydneyssä lentoasemalta motellille kuuluu hintaan. Sydneyn kentällä kysyimme infosta asiaa, koska lähettämäämme sähköpostiin ei motellin väki ollut vastannut. Jälleen saimme hyvää palvelua: infon nainen soitti motellille ja sen jälkeen neuvoi meidät shuttlebussille, joka hurautti meidät vanhan, sokkeloisen motellirakennuksen viereen. Olen jo kerran mennyt vikasuuntaan, kun tulin yläkerran suihkusta huoneeseen.

Löysimme täälläkin ilmaisen bussin, joka lähtee päärautatieasemalta ja menee satamaan ja tulee toista katua takaisin. Ajoimme puolitoista kierrosta, jäimme satamassa pois, kiersimme oopperatalon (se, jossa on purjeita muistuttava katto), kävimme puistossa, Haymarket –torilla (heiniä ei ollut myynnissä, kaikkea muuta kyllä) ja talsimme sitten motelliin.
Ilma täällä on selvästi kosteampi, kuin sisämaassa. Vaikka lämpöä ei ole kuin 28, on hikisempää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti